Спеціальності

Спеціальність

Термін навчання
Вартiсть навчання
Стацiонарна форма навчанняНа базі 9 класівНа базі 11 класівбюджетконтракт
Виробництво і переробка продукції рослинництва. Спеціалізація «Екологічний і сільський (зелений) туризм»3 роки 10 місяців2 роки 10 місяцівбезкоштовно2000 грн
Виробництво і переробка продукції тваринництва3 роки 10 місяців2 роки 10 місяцівбезкоштовно2000 грн
Ветеринарна медицина3 роки 10 місяців2 роки 10 місяцівбезкоштовно2000 грн
Організація виробництва (Аграрний менеджмент) Спеціалізація «Правовий захист аграрного бізнесу»
2 роки 6 місяцівбезкоштовно2000 грн


СпеціальністьТермін навчанняВартiсть навчання
Заочна форма навчанняНа базі 11 класівбюджетконтракт
Виробництво і переробка продукції рослинництва. Спеціалізація «Екологічний і сільський (зелений) туризм»2 роки 10 місяцівбезкоштовно2000 грн
Виробництво і переробка продукції тваринництва2 роки 10 місяцівбезкоштовно2000 грн

Ветеринарна медицина
Спеціальність 5.11010101 (на базі 9 та 11 кл.)

• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;
• спеціалізація – «Ветеринарія»;
• кваліфікація – фельдшер ветеринарної медицини;
• форма навчання – денна.

Випускники спеціальності можуть здійснювати приватний бізнес із ветеринарної медицини та працювати на посадах:


• фельдшера ветеринарної медицини підприємств, організацій і закладів державної ветеринарної медицини;
• фельдшера ветеринарної медицини державного ветеринарного контролю на державному кордоні та транспорті, м’ясокомбінатах та переробних підприємствах, підприємствах з переробки харчових продуктів.

Виробництво і переробка продукції тваринництва

Спеціальність 5.09010201 ( на базі 9 та 11 кл.)


• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;
• кваліфікація – технік-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва;
• форми навчання – денна та заочна.

Випускники спеціальності можуть працювати на посадах:


• техніка-технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва;
• техніка з племінної справи;
• техніка-лаборанта біологічних досліджень;
• консультанта в галузях сільського господарства, мисливства, лісового господарства, надання послуг у тваринництві, переробній промисловості, харчовій промисловості, м’ясній та молочній промисловості, виробництві м’яса і субпродуктів.


Виробництво і переробка продукції рослинництва

Спеціальність 5.09010103 (на базі 9 та 11 кл.)


• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;
• кваліфікація - технік-технолог з виробництва і переробки продукції рослинництва форми;
• навчання – денна та заочна.

Випускники спеціальності можуть працювати:

• технологами з переробки зернових культур, плодоовочевої продукції, переробки цукрових буряків та соняшнику;
• керівниками структурних підрозділів сільськогосподарських формувань;
• технологами з вирощування рослинницької продукції; надання дорадницьких послуг у рослинництві.