Головна‎ > ‎

Органічний тиждень

опубліковано 17 жовт. 2013 р., 01:06 Липковатівський Аграрний Коледж   [ оновлено 23 жовт. 2016 р., 07:57 ]
У вересні в коледжі вдруге була проведена Студентська навчально-практична конференція «Майбутнє за органічним виробництвом».
Липковатівський аграрний коледж відзначається прагненням бути центром компетенції в галузі органічного виробництва. Завдяки кропіткій праці директора коледжу, спеціалістів, викладачів ведеться систематична робота з питань подальшого просування органічного руху по Україні. В коледжі дисципліна «Органічне виробництво» введена в навчальні плани по спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва» і окремими темами вводиться в дисципліни фахової підготовки по спеціальності «Виробництво і переробка продукції тваринництва».
Метою проведення конференції є прагнення привернути увагу до питань вивчення та впровадження технологій органічного виробництва, продемонструвати його актуальність і перспективність.
Про актуальність проведення конференції та її завдання у своєму вітальному слові розповів директор коледжу М.П.Таркан.
У конференції взяли участь студенти та науково-педагогічні працівники коледжу. Всі доповіді супроводжувалися цікавими презентаціями та фрагментами відеофільмів.
В дні органічного виробництва в фойє коледжу працювала виставка-презентація «Органічний дивограй», на якій були представлені різноманітні вироби з натурального молока, м’яса, гречаної та пшоняної крупи, овочів та фруктів. Працівники кафе підготували презентацію нових страв «шаурма по-українські», «гречаники м’ясні», «бринза студентська». Усіх відвідувачів виставки частували духмяним чаєм з цілющих трав та медом з власної пасіки навчально-практичного центру коледжу.
Свято органічного виробництва пройшло в атмосфері зацікавленості, гарного настрою і надовго запам’ятається всім студентам і працівникам коледжу.