Колектив та студенти технологічного відділення Липковатівського аграрного коледжу взяли участь у Міжнародному кулінарному фестивалі «Оттоманська кухня 2018», що проходив 13 – 14 травня 2018 року в м. Харкові на території Спортивно-оздоровчого комплексу ARKADA. За результатами участі в Арт-класі "Оздоровчі продукти XXI століття: натуральність, відсутність синтетичних компонентів" отримано 2 медалі та 2 сертифікати Золотою медаллю та сертифікатом нагороджується колектив Харкіського державного університету харчування та торгівлі та Липковатівського аграрного коледжу в номінації: за розробку нового покоління хлібобулочних та кондитерських виробів із застосуванням органічного борошна та натуральних плодоовочевих добавок для оздоровлення населення". Срібною медаллю та сертифікатом нагороджується колектив Липковатівського аграрного коледжу: Микола Таркан, Тетяна Коломієць, Богдан Білокопитов, Вікторія Воронько в номінації: за розробку та популяризацію хлібобулочних виробів із органічного борошна. |
Головна >