Головна‎ > ‎

Впровадження системи НАССР на потужностях громадського харчування

опубліковано 3 груд. 2019 р., 22:55 Липковатівський Аграрний Коледж   [ оновлено 3 груд. 2019 р., 22:58 ]
Сьогодні 02.12.2019 року Керівництвом Нововододазького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області проведено нараду з представниками Липковатівського аграрного коледжу щодо виконання вимог діючого законодавства та впровадження системи безпеки харчової продукції на потужностях зазначеного підприємства.

На нараді було обговорено питання вимог законодавчої бази щодо безпечності та якості продукції, що виготовляє ЛАК , впровадження системи НАССР на потужностях громадського харчування, а також низку інших питань щодо взаємодії органів державного контролю та ЛАК. Учать у нараді взяли директор ЛАК - Таркан Микола Петрович, Начальник Нововододазького районного управління Держпродспоживслужби - Ластовка Максим Анатолійович, співробітники структурних підрозділів ЛАК і викладацький склад закладу.
Comments