Спеціальності

Ветеринарна медицина
Спеціальність 5.11010101 (на базі 9 та 11 кл.)
• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;
• спеціалізація – «Ветеринарія»;
• кваліфікація – фельдшер ветеринарної медицини;
• форма навчання – денна.
Випускники спеціальності можуть здійснювати приватний бізнес із ветеринарної медицини та працювати на посадах:
• фельдшера ветеринарної медицини підприємств, організацій і закладів державної ветеринарної медицини;
• фельдшера ветеринарної медицини державного ветеринарного контролю на державному кордоні та транспорті, м’ясокомбінатах та переробних підприємствах, підприємствах з переробки харчових продуктів.
Виробництво і переробка продукції тваринництва
Спеціальність 5.09010201 ( на базі 9 та 11 кл.)
• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;
• кваліфікація – технік-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва;
• форми навчання – денна та заочна.
Випускники спеціальності можуть працювати на посадах:
• техніка-технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва;
• техніка з племінної справи;
• техніка-лаборанта біологічних досліджень;
• консультанта в галузях сільського господарства, мисливства, лісового господарства, надання послуг у тваринництві, переробній промисловості, харчовій промисловості, м’ясній та молочній промисловості, виробництві м’яса і субпродуктів.
Виробництво і переробка продукції рослинництва
Спеціальність 5.09010103 (на базі 9 та 11 кл.)
• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;
• кваліфікація - технік-технолог з виробництва і переробки продукції рослинництва форми;
• навчання – денна та заочна.
Випускники спеціальності можуть працювати:
• технологами з переробки зернових культур, плодоовочевої продукції, переробки цукрових буряків та соняшнику;
• керівниками структурних підрозділів сільськогосподарських формувань;
• технологами з вирощування рослинницької продукції; надання дорадницьких послуг у рослинництві.