Спеціальності

Спеціальності.docx

Ветеринарна медицина

Спеціальність 5.11010101 (на базі 9 та 11 кл.)

• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;

• спеціалізація – «Ветеринарія»;

• кваліфікація – фельдшер ветеринарної медицини;

• форма навчання – денна.


Випускники спеціальності можуть здійснювати приватний бізнес із ветеринарної медицини та працювати на посадах:


• фельдшера ветеринарної медицини підприємств, організацій і закладів державної ветеринарної медицини;

• фельдшера ветеринарної медицини державного ветеринарного контролю на державному кордоні та транспорті, м’ясокомбінатах та переробних підприємствах, підприємствах з переробки харчових продуктів.


Виробництво і переробка продукції тваринництва

Спеціальність 5.09010201 ( на базі 9 та 11 кл.)


• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;

• кваліфікація – технік-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва;

• форми навчання – денна та заочна.


Випускники спеціальності можуть працювати на посадах:


• техніка-технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва;

• техніка з племінної справи;

• техніка-лаборанта біологічних досліджень;

• консультанта в галузях сільського господарства, мисливства, лісового господарства, надання послуг у тваринництві, переробній промисловості, харчовій промисловості, м’ясній та молочній промисловості, виробництві м’яса і субпродуктів.



Виробництво і переробка продукції рослинництва

Спеціальність 5.09010103 (на базі 9 та 11 кл.)


• освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст;

• кваліфікація - технік-технолог з виробництва і переробки продукції рослинництва форми;

• навчання – денна та заочна.


Випускники спеціальності можуть працювати:

• технологами з переробки зернових культур, плодоовочевої продукції, переробки цукрових буряків та соняшнику;

• керівниками структурних підрозділів сільськогосподарських формувань;

• технологами з вирощування рослинницької продукції; надання дорадницьких послуг у рослинництві.