Акредитація ОПП

 технологія Виробництва і переробки продукції тваринництва

Освітньо-професійні програми

ОПП 21р ВТ-11.pdf

2021 рік

ОПП 2024 ВТ-11.pdf

2024 рік

навчальні плани

НП 2021 вт.pdf

2021 рік

НП 2024.pdf

2024 рік

МАтеріальна база

Кабінет Історії України

Кабінет іноземної мови

Кабінет охорони праці та безпеки життєдіяльності

Кабінет розведення, генетики та селекції с/г тварин

Кабінет годівлі с/г тварин

Кабінет економіки та виробничих процесів у тваринництві

Кабінет менеджменту і маркетингу

Кабінет основи бухгалтерського обліку

Кабінет фізичного виховання

Методичний кабінет

Лабораторія анатомії і фізіології тварин 

Лабораторія інформатики 

Лабораторія механізації с/г виробництва 

Лабораторія гігієни с/г тварин 

Лабораторія технології відтворення та штучного осіменіння с/г тварин 

Лабораторія технології молока і яловичини

Лабораторія технології виробництва продукції свинарства

Лабораторія мікробіології

Лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи

Лабораторія технології кормів

Лабораторія організації виробничої і бізнесової діяльності

Лабораторія птахівництва та технології виробництва яєць

Навчально- виробнича лабораторія з переробки молока та виробництва сиру і молочних продуктів

Навчально- виробнича лабораторія з визначення визрівання та зберігання твердих сирів 

Навчально-виробнича лабораторія з переробки м'яса та виробництва ковбасних виробів 

Навчально--виробнича ферма  

анкетування