Акредитація ОПП
технологія Виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітньо-професійні програми

2021 рік

2024 рік
навчальні плани

2021 рік

2024 рік
МАтеріальна база
Кабінет Історії України
Кабінет іноземної мови
Кабінет охорони праці та безпеки життєдіяльності
Кабінет розведення, генетики та селекції с/г тварин
Кабінет годівлі с/г тварин
Кабінет економіки та виробничих процесів у тваринництві
Кабінет менеджменту і маркетингу
Кабінет основи бухгалтерського обліку
Кабінет фізичного виховання
Методичний кабінет
Лабораторія анатомії і фізіології тварин
Лабораторія інформатики
Лабораторія механізації с/г виробництва
Лабораторія гігієни с/г тварин
Лабораторія технології відтворення та штучного осіменіння с/г тварин
Лабораторія технології молока і яловичини
Лабораторія технології виробництва продукції свинарства
Лабораторія мікробіології
Лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи
Лабораторія технології кормів
Лабораторія організації виробничої і бізнесової діяльності
Лабораторія птахівництва та технології виробництва яєць
Навчально- виробнича лабораторія з переробки молока та виробництва сиру і молочних продуктів
Навчально- виробнича лабораторія з визначення визрівання та зберігання твердих сирів
Навчально-виробнича лабораторія з переробки м'яса та виробництва ковбасних виробів
Навчально--виробнича ферма